Sam De Vriendt wordt Copy Director bij Boondoggle.

Goede copywriters zijn schaars. En creatief directeurs met copy-roots komen handen te kort om hun vakmanschap ten volle te kunnen delen met jong denk- en schrijftalent. 

Boondoggle wacht niet af, maar pakt deze kloof aan met de introductie van een nieuwe functie: Copy Director. Deze unieke plaats in de Belgische reclamewereld wordt sinds 1 oktober ingevuld door Sam De Vriendt (ex-Duval Guillaume, ex-Openhere, ex-CD bij LDV), veelvuldig bekroond creatief en copywriter. 

Boondoggle schakelt hiermee 15 jaar copy-expertise in voor het coachen en ontplooien van haar aanwezige copytalent. Daarnaast zal Sam De Vriendt op creatief-strategisch vlak ook nauw samenwerken met de Boondoggle-strategen. Tot slot zal hij als senior creatief ook zelf creëren en fungeren als creatieve sparring partner van CD's Niels Schreyers en Odin Saillé. 
 

Inge Vander Velpen

Managing Director, Boondoggle

Niels Schreyers

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu