Samen Sterker zet groepsaankopen bovenaan het boodschappenlijstje

Samen kopen is niet evident. Toch niet in de supermarkt. Via www.samensterker.be, waar iedereen in groep producten kan kopen, loopt dat een stuk vlotter. Een online filmpje moet ‘Samen Sterker’ en het gebruik van de site promoten. Daarin zien we een Vlaamse huisvrouw, vertolkt door Karlijn Sileghem, die op onhandige wijze klanten in een supermarkt aanklampt om samen een grote partij eieren, wijn, maandverband of gehakt te kopen en zo de prijs te drukken. En dat lukt niet altijd even goed...

Boondoggle bedacht in opdracht van sp.a het filmpje om ‘Samen Sterker’ te promoten. Op 4 oktober werd het startschot gegeven van ‘Samen Sterker’ in heel Vlaanderen. De coöperatieve venootschap, die groepsaankopen organiseert, heeft nu een poot in elke Vlaamse provincie en in Brussel.

Op www.samensterker.be kan elke consument ontdekken voor welke groepsaankopen hij zich kan inschrijven. “Na amper een maand merken we dat ‘Samen Sterker’ heel goed loopt”, zegt sp.a-voorzitter Bruno Tobback.

“Elke dag opnieuw schrijven mensen en gezinnen zich in, omdat ze merken dat dit écht werkt. De samenaankopen voor basisbehoeften als gas en elektriciteit zijn het bekendst, maar intussen kan iedereen in heel wat groepsaankopen stappen, zoals dakisolatie of condensatieketels. De korting die je met een groepsaankoop krijgt, kan je nergens anders krijgen. De voorbije weken zijn we de boer opgegaan om ‘Samen Sterker’ te promoten en dat zullen we de volgende weken en maanden blijven doen, onder meer via huisbezoeken en lokale infosessies.”

Je kan het volledige filmpje online bekijken via www.samensterker.be.

Technische fiche

DOC - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu