Shedeals en Boondoggle demonstreren waarom vrouwen het échte sterke geslacht zijn

Vrouw zijn heeft heel wat voordelen, je krijgt dingen gedaan waar een man alleen maar van kan dromen. Je kan een hele avond op café zitten zonder één drankje te betalen, je kan een boete vermijden met één onschuldige blik en je vindt altijd wel iemand die zware dingen voor jou wil dragen. Een vrouw heeft zelfs het aangeboren talent om haar partner moeiteloos te transformeren in een man waarmee je wél je ouders kan bezoeken.

En dat laatste krijgen we op een originele manier te zien  in de nieuwe TV-spot van Shedeals. Een man die al 25 jaar trouw blijft aan zijn betwistbare stijl, ondergaat een volledige metamorfose van zodra een vrouw in the picture komt. De spot concludeert: “Als één vrouw dit gedaan krijgt, stel je voor wat alle vrouwen samen kunnen doen.”

En wat al die vrouwen samen kunnen doen zie je op shedeals.be, de nieuwe online shop van Sanoma Media, waar de deals steeds beter worden hoe meer vrouwen er zich registreren. De gebundelde kracht van de ingeschreven vrouwelijke fans zorgt ervoor dat het Shedeals team de beste online groepskortingen en de meest exclusieve producten kan onderhandelen voor haar klanten. Dus hoe meer vrouwen, hoe beter de deals.

Technische Fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu