Shedeals en Boondoggle demonstreren waarom vrouwen het échte sterke geslacht zijn

Maandag 16 april 2012 — Vrouw zijn heeft heel wat voordelen, je krijgt dingen gedaan waar een man alleen maar van kan dromen. Je kan een hele avond op café zitten zonder één drankje te betalen, je kan een boete vermijden met één onschuldige blik en je vindt altijd wel iemand die zware dingen voor jou wil dragen. Een vrouw heeft zelfs het aangeboren talent om haar partner moeiteloos te transformeren in een man waarmee je wél je ouders kan bezoeken.

En dat laatste krijgen we op een originele manier te zien  in de nieuwe TV-spot van Shedeals. Een man die al 25 jaar trouw blijft aan zijn betwistbare stijl, ondergaat een volledige metamorfose van zodra een vrouw in the picture komt. De spot concludeert: “Als één vrouw dit gedaan krijgt, stel je voor wat alle vrouwen samen kunnen doen.”

En wat al die vrouwen samen kunnen doen zie je op shedeals.be, de nieuwe online shop van Sanoma Media, waar de deals steeds beter worden hoe meer vrouwen er zich registreren. De gebundelde kracht van de ingeschreven vrouwelijke fans zorgt ervoor dat het Shedeals team de beste online groepskortingen en de meest exclusieve producten kan onderhandelen voor haar klanten. Dus hoe meer vrouwen, hoe beter de deals.

Shedeals. Hoe meer vrouwen, hoe beter de deals!

Raoul Maris Boondoggle