SHOPPEN OP BLACK FRIDAY EN THINK PINK STEUNEN? HET KAN DANKZIJ PAYCONIQ & BOONDOGGLE

Het favoriete weekend van fervente koopjesjagers staat weer voor de deur en wordt afgetrapt met Black Friday. Dit jaar willen Payconiq en Boondoggle Black Friday in Pink Friday veranderen. Hoe? Op vrijdag 26 november gaat voor elke Payconiq-betaling 5 cent naar Think Pink. Zo steunt iedereen de strijd tegen borstkanker door mobiel te betalen.

Om dat in de verf te zetten creeërde Boondoggle specifieke informatieve social content waarin borstkankerstellingen ontkracht of bevestigd worden. Op deze manier komt de dialoog opnieuw naar boven en krijgen de mensen de mogelijkheid om Think Pink te steunen.

De campagne loopt zowel digitaal als in print, met een grote focus op online & social media.

 

Credits:

Creative: Wouter Vochten, Jannes Deschacht, Thea Van Damme
Copy: Lesley Dewilde, Michel de Schauwers
Motion: Dorien Bradt
Design: Riene Reynders, Amèl Amri, Stefaan de Vos, Arne Costeur
Strategy: Stijn Cox
Digital Media Strategy & execution: Frig Stroobants, Kristof Herpelinckx
Account team: Anne-Lore Vestraets, Julie De Kock
Client team: Lotta de Meulenaere, Marie-Isabelle de Potter

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu