SKM en Boondoggle passen perfect

SKM en Boondoggle passen perfect

SKM dook bij wijze van pitch met enkele bureaus in de paskamers en ontdekte dat Boondoggle op maat is gemaakt voor de merkenmodezaak. De kledingwinkel is al tientallen jaren dé plek waar dames en heren in de watten worden gelegd terwijl ze er hun favoriete kledingmerken passen. De uitdaging: diezelfde service vertalen naar een hedendaagse beleving die ook jongeren aanspreekt, aangevuld met nieuwe, passende diensten voor deze frisse doelgroep. Boondoggle zal z'n tanden zetten in het ontwerpen van deze services en zal daarnaast ook de bijhorende communicatie in alle touchpoints van SKM uitwerken. Het startpunt daarvoor is een grondige merkoefening en het uitdenken van een opgefriste positionering. Zo zorgt Boondoggle ervoor dat ook SKM zelf in de toekomst meer dan ooit in de mode blijft.

Contacteer ons
inge vander velpen Managing Partner, Boondoggle
inge vander velpen Managing Partner, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium