Speeltijd bij Boondoggle: drie collega's ontwikkelen eigen game voor iPhone als zijproject

HeaderPersbericht-_4_.png

Wat begon als een idee van drie Boondoggle collega's tijdens de koffiepauze, groeide uit tot een volwaardig zijproject. Peter Maasen, front-end developer, Jeroen Janssen, project manager en David Prinsmel, grafisch ontwerper, werkten anderhalf jaar lang aan hun eerste game 'Lava Fever'. Onder de noemer 'Happy Volcano' leveren ze met Lava Fever hun allereerste iOS-game af. Lava Fever is een uitdagend spel voor iPhone waarin je jezelf offert aan de vulkaan om je volk te redden. Alles draait rond snelle gameplay, korte speelsessies en bliksemsnelle reflexen.

Download Lava Fever nu in de App Store.

https://itunes.apple.com/us/app/lava-fever-2d-arcade-game/id883661157

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu