Sportieve start voor samenwerking tussen Danone en Boondoggle Havas

Sinds de zomer van 2023 vertrouwt Danone, het internationale voedingsbedrijf bekend van merken zoals Actimel, Alpro en Evian, haar communicatie toe aan de wereldwijde Havas-groep. In België zal Boondoggle Havas de merken van Danone verder uitbouwen, en dat voor deze drie categorieën: Zuivel en Plantaardige producten, Waters en Gespecialiseerde Voeding.

De kick-off van dit partnership was er meteen een van formaat. We verzorgden een splinternieuwe campagne samen met HiPRO die Belgische sportliefhebbers aanmoedigt om nog meer te trainen en vooral: om daarbij ook te letten op sportieve voeding.

Dat deed het bureau niet door pure product porn. Integendeel: de teams van Boondoggle ​ Havas voegden een boeiende laag storytelling toe. Waar je de lat ook legt en wat je sportieve doelen ook zijn, met training, doorzettingsvermogen en een goede voedingsbalans word je stap voor stap straffer. Dat is meteen ook waar HiPRO voor staat. Geen onrealistische beloftes, wel de belofte dat hun producten een heerlijke aanvulling zijn in het dieet van sporters. Een duwtje in de rug, een onderdeel van een gezonde levensstijl, een manier om het vuur vanbinnen te voeden.

Twee absolute toppers delen daarvoor hun persoonlijk verhaal vol ambitie, geduld, volharding en koppigheid: wielrenster Lotte Kopecky (vertegenwoordigd door Wasserman Cycling), meervoudig wereldkampioene, en 400m-loopster Cynthia Bolingo, meervoudig Belgisch kampioene die nog steeds records blijft verpulveren. In hun inspirerende video’s is de boodschap duidelijk: in welke discipline je ook zit, het gaat niet over hoe vaak je valt, maar over hoe vaak je opstaat. Niet opgeven, nie plooien.

Mathieu Cardon, executive creative director: "Voor de visuele poëzie en straffe storytelling strikten we Jef Boes en die ontgoochelde niet." Samen met het creatieve team destilleerde Boes twee straffe commercials die zowel op tv als online prachtig en krachtig zijn dankzij de uniekheid waarmee het product en het merk naar voor worden geschoven.

Lotte Kopecky en Cynthia Bolingo zijn alvast fan van HiPRO én van hun video. Bekijk hier de campagnevideo's en de vastberaden houding van onze Belgische talenten in de visuals.

Boondoggle, Havas
Together Beyond.

Deze campagne is te bekijken op TV, OLV, DOOH en op socials vanaf 29 februari. Bekijk hier de campagnematerialen:

Credits:

Client team: Marie Ong, Tô-Anh, Rick Nijhuis
Account team: Hanne Goossens, Carlota Schuermans, Manou Geeroms, Valerie Vleminckx ​
Creative team: Thierry Verdoodt & Stephen Walckiers
Copywriting FR: Gilles André
Executive creative director: Mathieu Cardon
Producer Boondoggle, Havas: Bérengère Lurquin
Production: ILA
Director: Jef Boes
DOP: David Doom & Ivo Nelis
1 AD: Tanguy Lijssens & Bob Vanwayenbergh ​
1 AC: Wouter Dewilde & Vincent-Aaron Seghers ​
2nd AC: Tone Verswijvel & Deen Vandewalle ​
Photo digi assistant: Bassiel Debrock
Photo digi intern: Kaye van Loon
Gaffer: Dries Depaepe & Robert Hoebeke
Electro: Antonin Suppes & Bart Van Driel
Key grip: Lester Otten & Thibault Sellier
Grip: Michiel Merlevede & Antoine Piccarelle
Sound engineer: Maarten Janssen & Vital Tilborghs
Set dresser: Karina Soors
Set dresser intern: Sarah Evrard
H&MU: Kim Thylaert
Executive Producer: Bo De Group
Producer: Sarah Theys
Production assistant: Sharon De Graeve & Maxine Lodewey
Runner: Zoë Fransman & Lotte Brebels
Grading: François Dubois ​
Post production: Frames
Audio: Thomas Houthave

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu