Sporza verzamelt meer dan 50.000 bezeten supporters dankzij de grote duivelindrijving.

Op 3 juni spelen de Rode Duivels een levensbelangrijke match tegen Turkije in de aanloop naar het EK 2012. Om onze nationale ploeg extra te steunen, lanceerde Sporza De Grote Duivelindrijving met een geestige tv-spot. Die leidde naar www.duivelindrijving.be, waar een demonische priester (Stefaan De Gand) de duivel bij je indrijft, zodat je als een bezetene kan supporteren voor de Rode Duivels.

Op een week tijd hebben meer dan 50.000 mensen de duivel laten indrijven. Dat zijn er zo veel als er plaatsen zijn in het uitverkochte Koning Boudewijnstadion (50.122). Onze Rode Duivels worden vrijdag dus aangemoedigd door twee volle stadions.

Wie de duivel nog bij zich wil laten indrijven kan dat doen op www.duivelindrijving.be. Een selectie van het supporterslegioen dat zijn foto beschikbaar stelde staat op www.flickr.com/photos/[email protected]/
 

http://www.duivelindrijving.behttp://www.flickr.com/photos/[email protected]

fotos-indrijvingen.zip

ZIP - 840 Kb

stills-online-film.zip

ZIP - 1.2 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu