Stef Selfslagh gaat nieuwe horizonten verkennen

Stef Selfslagh, group creative director bij Boondoggle, heeft besloten om - na een periode van 7 jaar bij het bureau - nieuwe horizonten te verkennen.

Selfslagh maakte zijn intrede in het Leuvense bureau op het moment dat het zijn naam veranderde van iMerge in Boondoggle en de ambities uitsprak om een innovatief allround bureau te worden. Het was het begin van een bijzonder succesvolle samenwerking: in geen tijd werd Boondoggle dé exponent van een nieuwe generatie bureaus die digitaal merkdenken aan absolute topcreativiteit koppelde. Onder de creatieve leiding van Selfslagh en co-creative director Vincent Janssen (nu bij Bonka Circus), won Boondoggle een indrukwekkend aantal nationale en internationale reclameprijzen, o.m. met campagnes als ‘Axion Banner Concerts’ voor Dexia, ‘World Cup’ voor Sporza, ‘Baby Elephant’ voor de Antwerpse Zoo en ‘De Duiveluitdagingen’ voor de KBVB.

 “Het waren 7 mooie en intense jaren”, zegt Selfslagh. “Het hybride, multigetalenteerde Boondoggle is voor mij een geweldige professionele biotoop geweest. Ik heb op het bureau mijn stempel gedrukt en het bureau heeft op mij zijn stempel gedrukt. Ik heb er met fijne, intelligente en ondernemende mensen mogen samenwerken en daar ben ik ze allemaal dankbaar om. Maar nu is het dus tijd voor iets nieuws. Ik neem de komende maanden even de tijd om in ware zenmodus te bepalen waar mijn toekomst ligt.”

Pieter Goiris, ceo van Boondoggle: “Stef heeft op een fantastische manier bijgedragen tot het succes van Boondoggle en ik wil ‘m daarvoor bedanken. We maakten samen werk dat nog lang tot het collectief reclamegeheugen zal behoren, we wonnen tal van mooie,  nieuwe klanten, we stonden herhaaldelijk in de top-10 van de Cannes-rankings en we werden in eigen land uitgeroepen tot Agency Of The Year. Kortom: we legden een schitterend parcours af.”

Selfslagh: “Boondoggle is een straf bureau dat gaat blijven verbazen. Odin Saillé en Niels Schreyers hebben bewezen dat ze het bureau creatief nieuwe impulsen kunnen geven. Boondoggle Amsterdam staat steviger dan ooit op de rails. En Boondoggle Bright is in een strak tempo dé verzamelplaats voor de strafste digitale talenten van het land aan het worden. Binnen Havas geldt Boondoggle als een inspirerend voorbeeld.”

Stef Selfslagh blijft nog tot einde maart voltijds bij Boondoggle. Beide partijen sluiten zeker niet uit dat ze ook in de toekomst nog op projectbasis met elkaar gaan samenwerken.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu