Stijn Cox vervoegt Boondoggle vanaf juli

Boondoggle verwelkomt Stijn Cox als Managing Partner Brand en Client development. Hij zal het Boondoggle management team versterken vanaf begin juli.

“Stijn heeft een brede, multidisciplinaire ervaring. Hij werkte zowel in communicatiebureaus als in media- en experiential agentschappen, voor nationale en internationale topmerken. Hij is een grote aanwinst voor Boondoggle en haar klanten in de retail-, de FMCG-sector en de financiële wereld. Ik kijk heel erg uit naar onze samenwerking, die het bureau een nieuwe boost zal geven..“ zegt Pieter Lambrechts (CEO Boondoggle).

“Sedert één jaar heeft Boondoggle gekozen om de competenties rond brand building en communicatie te integreren met de business gedreven “service design” aanpak. De ervaring en visie van Stijn past bijzonder goed in de richting die we met Boondoggle uit willen vandaag. Hij is iemand die onze “re-imagination” attitude mee in de praktijk kan zetten en daardoor de creatieve en strategische output van ons bureau naar een hoger niveau kan tillen. “

Stijn Cox: “Na mijn vertrek van BBDO heb ik er bewust voor gekozen om nieuwe paden te gaan bewandelen door me eerst in de experiential wereld te verdiepen en me daarna onder te dompelen in de laatste media en digitale evoluties. Bij Boondoggle keer ik dus terug naar mijn roots als allround merkencommunicatiespecialist en kan ik tegelijkertijd de vruchten plukken van de specifieke kennis die ik de laatste jaren vergaard heb om er met het Boondoggle team een lap op te geven.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu