Stijn Pauwels wordt nieuwe Design Director bij Boondoggle Agency.

Het design team van Boondoggle heeft er een nieuwe lading ervaring en inspiratie bij. Stijn Pauwels is namelijk gestart als Design Director voor Boondoggle Agency. Pauwels is vooral bekend als oprichter en Creative Director van het Brusselse bureau Milk and Cookies. Hij ontwierp er onder andere de websites voor internationale kleppers als Prada (in samenwerking met architect Rem Koolhaas), Diesel, MTV, Sony, Soulwax en meer. Eind 2010 verliet hij het bureau om aan de slag te gaan als Design Director bij Famous.

Pauwels: "Ik ben ervan overtuigd dat de huidige manier van vormgeven in de reclamewereld vernieuwing kan gebruiken. Alles mag voor mij spontaner. Ik wil meer reclamewerk zien met een vernieuwende esthetiek, met meer ziel. Boondoggle is een bureau dat hier hetzelfde over denkt en ik ben er zeker van dat we samen memorabele dingen kunnen verwezenlijken."

Pauwels neemt de plaats in van Jonas Verheijden die eerder dit jaar binnen Boondoggle als Design Director naar Boondoggle Bright verhuisde.

Odin Saillé

Creative Director

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu