Stijn Pauwels wordt nieuwe Design Director bij Boondoggle Agency.

Maandag 24 november 2014 — Het design team van Boondoggle heeft er een nieuwe lading ervaring en inspiratie bij. Stijn Pauwels is namelijk gestart als Design Director voor Boondoggle Agency. Pauwels is vooral bekend als oprichter en Creative Director van het Brusselse bureau Milk and Cookies. Hij ontwierp er onder andere de websites voor internationale kleppers als Prada (in samenwerking met architect Rem Koolhaas), Diesel, MTV, Sony, Soulwax en meer. Eind 2010 verliet hij het bureau om aan de slag te gaan als Design Director bij Famous.

Pauwels: "Ik ben ervan overtuigd dat de huidige manier van vormgeven in de reclamewereld vernieuwing kan gebruiken. Alles mag voor mij spontaner. Ik wil meer reclamewerk zien met een vernieuwende esthetiek, met meer ziel. Boondoggle is een bureau dat hier hetzelfde over denkt en ik ben er zeker van dat we samen memorabele dingen kunnen verwezenlijken."

Pauwels neemt de plaats in van Jonas Verheijden die eerder dit jaar binnen Boondoggle als Design Director naar Boondoggle Bright verhuisde.

Odin Saillé Creative Director