Studio Brussel en Boondoggle geven jong muziektalent een groot publiek.

Maandag 9 februari 2015 — Sinds vrijdag zijn de 8 finalisten van De Nieuwe Lichting uit op uw stem en uw neus voor talent. De Nieuwe Lichting is een wedstrijd waarin Studio Brussel op zoek gaat naar jong muziektalent. De 3 uiteindelijke winnaars krijgen van de radiozender een serieuze duw in de rug. Want doorbreken als band is niet eenvoudig, waardoor straffe songschrijvers te vaak in hun slaapkamer of garage verborgen blijven. 

Boondoggle besloot om met de campagne zelf, die oproept om te stemmen, alvast de daad bij het woord te voegen en elke finalist zijn eigen tv-spot te geven. Zo geeft Studio Brussel deze talentvolle bands meteen wat ze verdienen: een groot publiek. 

De tv-spots tonen de bands terwijl ze naar hun eigen song luisteren, en dit terwijl ze voor de eerste keer op nationale televisie te zien zijn. De kijkers zijn op dat moment hun grootste publiek ooit. 
Boondoggle ontwikkelde in samenwerking met Zentrick ook een interactieve video waarin u naar alle nummers kunt luisteren en kunt stemmen op uw 3 favoriete bands. Stemmen kan nog de hele week via stubru.be. Op maandag 16 februari treden de 3 winnaars op in de AB in Brussel. Om vanaf dat moment de laureaten nog meer bekendheid te geven - en dus een nóg groter publiek - heeft Boondoggle nog een extra troef in de mouw zitten. De primeur is voor maandag in de AB, daarna ontdekt u het zelf op uw smartphone in een café in uw buurt. 

 

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - Felix Pallas

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - I Will, I Swear

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - Ides Moon

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - Jacle Bow

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - Milo Meskens

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - St. Grandson

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - Zinger

Studio Brussel: De Nieuwe Lichting 2015 - Zwartwerk