Studio Brussel en Boondoggle geven jong muziektalent een groot publiek.

Sinds vrijdag zijn de 8 finalisten van De Nieuwe Lichting uit op uw stem en uw neus voor talent. De Nieuwe Lichting is een wedstrijd waarin Studio Brussel op zoek gaat naar jong muziektalent. De 3 uiteindelijke winnaars krijgen van de radiozender een serieuze duw in de rug. Want doorbreken als band is niet eenvoudig, waardoor straffe songschrijvers te vaak in hun slaapkamer of garage verborgen blijven. 

Boondoggle besloot om met de campagne zelf, die oproept om te stemmen, alvast de daad bij het woord te voegen en elke finalist zijn eigen tv-spot te geven. Zo geeft Studio Brussel deze talentvolle bands meteen wat ze verdienen: een groot publiek. 

De tv-spots tonen de bands terwijl ze naar hun eigen song luisteren, en dit terwijl ze voor de eerste keer op nationale televisie te zien zijn. De kijkers zijn op dat moment hun grootste publiek ooit. 
Boondoggle ontwikkelde in samenwerking met Zentrick ook een interactieve video waarin u naar alle nummers kunt luisteren en kunt stemmen op uw 3 favoriete bands. Stemmen kan nog de hele week via stubru.be. Op maandag 16 februari treden de 3 winnaars op in de AB in Brussel. Om vanaf dat moment de laureaten nog meer bekendheid te geven - en dus een nóg groter publiek - heeft Boondoggle nog een extra troef in de mouw zitten. De primeur is voor maandag in de AB, daarna ontdekt u het zelf op uw smartphone in een café in uw buurt. 

 

Technischefiche-denieuwelichting.pdf

PDF - 247 Kb

Peter Verbiest

Strategic Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu