Studio Brussel en Boondoggle lanceren 6 zomerhits tegelijk.

‘Zomer’ en ‘Muziek’ zijn twee handen op één blote buik. Om het perfecte startschot te geven van de zomer van 2015, laat Studio Brussel zien dat dit onlosmakelijke duo al decennialang het mooie weer maakt, elke zomer opnieuw.

De actuele hit ‘Lean On’ van Major Lazer werd daarvoor vakkundig in 6 verschillende genres heropgenomen, met onder meer een vrolijke jaren ’20-versie, een Janis Joplin-remake en een pompende rave-remix.

De boodschap van het zonnige filmpje is even eenvoudig als aanstekelijk: Summer is Music.

 

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium