Studio Brussel en Boondoggle lanceren 6 zomerhits tegelijk.

‘Zomer’ en ‘Muziek’ zijn twee handen op één blote buik. Om het perfecte startschot te geven van de zomer van 2015, laat Studio Brussel zien dat dit onlosmakelijke duo al decennialang het mooie weer maakt, elke zomer opnieuw.

De actuele hit ‘Lean On’ van Major Lazer werd daarvoor vakkundig in 6 verschillende genres heropgenomen, met onder meer een vrolijke jaren ’20-versie, een Janis Joplin-remake en een pompende rave-remix.

De boodschap van het zonnige filmpje is even eenvoudig als aanstekelijk: Summer is Music.

 

Technische fiche

DOCX - 46 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu