Studio Brussel en Boondoggle lanceren 6 zomerhits tegelijk.

‘Zomer’ en ‘Muziek’ zijn twee handen op één blote buik. Om het perfecte startschot te geven van de zomer van 2015, laat Studio Brussel zien dat dit onlosmakelijke duo al decennialang het mooie weer maakt, elke zomer opnieuw.

De actuele hit ‘Lean On’ van Major Lazer werd daarvoor vakkundig in 6 verschillende genres heropgenomen, met onder meer een vrolijke jaren ’20-versie, een Janis Joplin-remake en een pompende rave-remix.

De boodschap van het zonnige filmpje is even eenvoudig als aanstekelijk: Summer is Music.

 

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service agentschap dat een negentigtal mensen tewerkstelt.
Met een agile & human-centered design thinking aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes als innovatieve digitale producten en diensten.

Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, brand strategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Chivas, MoneYou, KraftHeinz, Nomad Food Group, Achmea, Rabobank, NATO, Flanders DC, VLAIO, Ministerie van Defensie, SKM, Beiersdorf en de toonaangevende Vlaamse krant De Morgen.

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium