Studio Brussel en Boondoggle slaan de handen in elkaar

Na competitie tegen Michael Is Dead en Make Lemonade heeft Boondoggle het budget van Studio Brussel gewonnen voor de komende vier jaar.

Marketing Manager Els Lagrou:
"Boondoggle viel op door de schitterende campagne ideeën, maar ook door de real-time manier van samenwerken die ze voorstelden. Deze manier van werken zal mee bijdragen tot het verwezenlijken van onze ambitieuze merkdoelstellingen.”

De samenwerking start midden mei.
De eerste communicatie uitingen van Boondoggle mogen verwacht worden vanaf juni.

Contacteer ons
Odin Saillé Creative Director, Boondoggle
Odin Saillé Creative Director, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium