Thomas Cook en Boondoggle geven de huwelijkswens van Alexander vleugels

Wat is er romantischer dan trouwen? Trouwen op 10 kilometer hoogte natuurlijk. Zeker als het een tot in de puntjes geregeld verrassingshuwelijk is, omringd door al je vrienden en familie op weg naar een droombestemming. Die haast onmogelijke stunt verwezenlijkte Thomas Cook voor één gelukkig koppeltje als bewijs van hun eeuwige zoektocht naar nieuwe concepten én nog een betere service.

Het verhaal begon zo: op Valentijnsdag 2014 plaatste Thomas Cook een doodgewone Facebook post op z’n wall: stel dat je met je lief zou kunnen trouwen in de lucht, zou je dat dan doen? Zo’n 25 mannen reageerden. Ook Alexander zei van ‘yes’. Zijn reactie werd door Thomas Cook in de realiteit gebracht - met een klein verzoekje: het moet een totale verrassing voor je vriendin zijn.

De mooiste dag van hun leven. De grootste verrassing van haar leven.

Met Alexander en een deel van de schoonfamilie in het complot werd alles in het grootste geheim voorbereid: de list om zijn lief aan boord van het vliegtuig te krijgen, de ceremonie, de gastenlijst, de ringen, de trouwjurk … En dan kon #FlightYES14 eindelijk opstijgen. Op 3 mei vroeg Alexander zijn niets vermoedende Marieke ten huwelijk op een Thomas Cook Airlines vlucht naar Rhodos. Zou ze ja gezegd hebben?

Technische fiche

DOCX - 14 Kb

Niels Schreyers

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu