Thomas Cook en Boondoggle presenteren: 50 tinten... blauw, bruin, wit en geel

Als u binnenkort een sensuele vrouwenstem op de radio hoort vertellen over haar wilde avontuurtjes, dan hoeft u niet meteen de oren van uw kinderen af te schermen. Het gaat hier gewoon om de nieuwe radiocampagne van Thomas Cook.

Op vakantie laait de passie hoog op, dat blijkt nog maar eens uit de licht erotische campagne. In één van de spots krijgt de vrouw het al warm als ze nog maar net in het vliegtuig zit.

Met deze opvallende campagne wil Thomas Cook haar ongeziene kortingen voor prijsgarantie voor vroege boekers in de kijker stellen.

U kan de sensuele verhalen de komende weken horen op verschillende radiostations of, als u zich echt niet kan bedwingen, onderaan dit bericht.

50 tinten blauw

MP3 - 477 Kb

50 tinten bruin

MP3 - 474 Kb

50 tinten geel

MP3 - 477 Kb

50 tinten wit

MP3 - 474 Kb

Technische Fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu