Thomas Cook en Boondoggle presenteren: 50 tinten... blauw, bruin, wit en geel

Als u binnenkort een sensuele vrouwenstem op de radio hoort vertellen over haar wilde avontuurtjes, dan hoeft u niet meteen de oren van uw kinderen af te schermen. Het gaat hier gewoon om de nieuwe radiocampagne van Thomas Cook.

Op vakantie laait de passie hoog op, dat blijkt nog maar eens uit de licht erotische campagne. In één van de spots krijgt de vrouw het al warm als ze nog maar net in het vliegtuig zit.

Met deze opvallende campagne wil Thomas Cook haar ongeziene kortingen voor prijsgarantie voor vroege boekers in de kijker stellen.

U kan de sensuele verhalen de komende weken horen op verschillende radiostations of, als u zich echt niet kan bedwingen, onderaan dit bericht.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium