Trends voert paradigmashift aan met Change The Game

Eerste campagne uit samenwerking Trends en Boondoggle

Boondoggle lanceert de nieuwe Trends imagocampagne . Met Change The Game positioneert Trends zich resoluut als katalysator van het nieuwe, duurzame ondernemen. Samen met hun lezerspubliek van ondernemers en leiders in economie en samenleving wil Trends de omslag maken naar een meer duurzame welvaartscreatie. Samen met Boondoggle ontwikkelde Trends een nieuw merkverhaal en een eerste campagne rond Change The Game.

Niet elke Belgische kmo heeft vandaag de tijd en de ruimte om rustig te filosoferen over zijn positionering en maatschappelijk engagement. Onze ondernemers zijn keihard aan het werken en krijgen in deze crisistijd de ene uitdaging na de andere te slikken. In die context wil Trends hen inspireren en motiveren om vol te houden en samen met een netwerk van gelijkgezinden te bouwen aan die nieuwe, meer duurzame economie.

Michael Nevejan en Amandine Castermans van Trends lichten toe: ‘De motor van die grote economische verandering draait op een mengsel van innovatie, ondernemerszin en slimme regelgeving. Trends voegt daar graag een vierde component aan toe: het publiek dat de urgentie voelt, om actie vraagt en zelf de handen uit de mouwen steekt. Die elementen wil Trends samenbrengen onder het motto: ‘Trends verbindt mensen die kansen zien.’

Boondoggle creëerde voor Trends een narratief voor een publiek dat wil meebouwen aan een circulaire economie, dat maatschappelijk verantwoord wil ondernemen en gelooft in de kracht van diversiteit. Change The Game uit zich in een eerste golf via twee televisiecommercials, elf printadvertenties, een radiospot en een reeks digitale en sociale verhalen die ons allemaal tonen wat het verschil is tussen zien wat er is en zien wat kan worden. Die keuze in perspectief is wat gamechangers onderscheidt. Deze campagne is meteen de eerste voor Boondoggle onder leiding van hun nieuwe creative director Jorrit Hermans.

‘Via authentieke ondernemersverhalen confronteert Trends ons allemaal met de keuzes die we hebben en de beslissingen die we nemen. Maar vooral wil Trends iedereen inspireren om vol lef en overtuiging te durven kiezen voor de weg naar duurzaamheid die ons allemaal vooruit helpt. Zonder ondernemers zal dat niet lukken’, besluit Stijn Cox van Boondoggle.

De campagne start op 28 oktober 2020 via nationale Belgische media.

Credits:

Creatie: Jorrit Hermans, Jan Teulinckx, Frederik Draulans, Eva Kumpen, Michel De Schauwers, Lennert Vedts, Stefaan De Vos, Bérengère Lurquin, Dave De Preter

Strategie: Stijn Cox

Account: Kristien Bruyninckx, Roozbeh Ahmadi

Klant: Nele Baeyens, Michael Nevejan, Amandine Castermans

Productie Video: Wenneker, Vanessa Jacob, Femke Verstuyft, Dirk Domen

Productie Radio: Cobra, Christophe Cossement

OY-TREN-14640 - Advertentie - PermaFungi - Trends_202x267_NL_02.pdf

PDF - 206 Kb

OY-TREN-14640 - Advertentie - Sea2see - Trends - 202x267_NL_03.pdf

PDF - 179 Kb

OY-TREN-14640 - Advertentie - Foresightee - Trends - 202x267_NL_03.pdf

PDF - 165 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu