Van nul naar suikerkunstwerkje in een kwestie van seconden

Boondoggle en Havas Worldwide Brussels lanceren samen de campagne rond T Cake Fantasy voor Tiense Suiker

Deze week lanceert de Tiense Suikerraffinaderij voor het eerst een product waarmee het ook buiten het vertrouwde suikerrayon in de supermarkt aanwezig zal zijn. T Cake Fantasy is een handig doosje met makkelijk kneedbare suikerpasta in 3 kleuren om jouw gebakjes mee te versieren. Om bak-enthousiasten te kunnen inspireren bedachten Boondoggle en Havas Worldwide Brussels samen met de Tiense Suikerraffinaderij een lanceringscampagne.

Havas Worldwide Brussels creëerde rond T Cake Fantasy een online lanceringsfilm met een sprookjesachtige toets. In twee minuten wordt een wereld opgebouwd volledig uit suikerpasta. Daarin ontdek je een animatieverhaal waarin diverse figuurtjes de hoofdrol spelen. Daarnaast ontwierp Havas Worldwide Brussels alle communicatiedragers voor de winkelpunten. Voorlopig vind je T Cake Fantasy enkel in de Carrefour hypermarkten.

Boondoggle creëerde de “T Cake Fantasy scroll”. Een Instagram feed vol inspiratievideo’s die in niet meer dan 15 seconden uitleggen hoe je zelf een origineel suikerfiguurtje kunt maken. Van een elegante klaproos tot een hyperactieve octopus en van een sierlijke vlinder tot een stomende locomotief.

Door gebruik te maken van de vaste tijdslimiet van een Instagram video overbruggen we de drempel die branded content vaak met zich meesleept. Door de Tiense Suiker Instagram account te volgen worden de inspiratie video’s een entertainend deel van jouw leefwereld. Tussen de kliekjes van je vrienden door kan je in no time een nieuw suikerfiguurtje ontdekken. Wie meer uitleg nodig heeft, kan terecht op de T Cake Fantasy webpagina http://www.tiensesuiker.com/static/nl/actions/suikerpasta/ of de Tiense Suiker Facebookpagina https://www.facebook.com/tiensesuiker?fref=ts.

In de komende weken zullen steeds nieuwe suikerfiguurtjes verschijnen zodat jouw gebakjes nooit gaan vervelen. Ben jij benieuwd naar wat je allemaal met suikerpasta kunt maken? Volg dan Tiense Suiker op Instagram of Facebook en ontdek het met één simpele scroll.

Technische fiche

DOC - 25 Kb

Odin Saillé

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu