Veel nieuw volk bij Boondoggle Agency

Na winst van o.a. Beobank en BXL Philharmonic einde vorig jaar start Boondoggle het jaar met 7 nieuwe rekruten.

Anouk Inözü (ex Clear Channel, SBS & Warner) wordt Agency Manager. Als Agency Manager is Anouk verantwoordelijk voor interne organisatie, marketing en de ontwikkeling van cultuur en talent. 

Nele Witvrouwen (ex Havas) gaat aan de slag als Accountmanager net zoals Julie De Kock (ex AIR). Lauranne Melaerts (ex Newsmonkey) versterkt het team als Account Manager / Content Producer om een extra boost te geven voor content creatie skills. Frederik Draulans,(ex Seven en Happiness), neemt de rol van Head of Design in het team van Jorrit Hermans voor zijn rekening.

Wouter Vochten (junior copywriter, ex De Vloer en Mutant) en Jannes Deschacht (junior art director, ex DDB en Mutant) ten slotte vormen een kersvers creatief duo binnen Boondoggle.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium