Verder proeven van vrijheid met Primus

Verder proeven van vrijheid met Primus

#FreeSpirits

Woensdag 16 september 2015 — Deze maand brengen Primus en Brouwerij Haacht deel twee van de ambitieuze docureeks ‘Free Spirits’. In deze reeks wordt de wereld van eigenzinnige karakters tot leven gebracht.

Dit keer duiken ze onder in de wereld van Sylvain, een Brusselaar die elk vrij moment besteedt aan het verkennen van verlaten gebouwen en industriële sites. Vooraf documenteert hij zich grondig om de historiek van de plek te doorgronden, een aanpak die Sylvain uniek maakt in de wereld van de ‘urban explorers’. Eenmaal ter plekke maakt hij magistrale foto’s om zijn bezoek te vereeuwigen. Zijn drijfveer? De ziel van de plek doorgronden en schoonheid blootleggen die anders verborgen blijft. Ontdek het verhaal van Sylvain hier

De ‘Free Spirits’-reeks werd deze zomer gelanceerd met een eerste verhaal: dat van Angelo, een West-Vlaamse surfer en board shaper die vertelt over passie, keuzes maken, creativiteit en een diepgeworteld geloof in eigen kunnen. Het tweede verhaal (Sylvain) verschijnt vanaf 16 september op televisie (Discovery Channel) en in de bioscoop, waar de sfeervolle beeldvorming en de filmische aanpak van deze reeks extra tot hun recht komen.

De verhalen van Angelo en Sylvain kunnen bekeken worden op de digitale platformen, waaronder www.primus.be en YouTube. De ‘Free Spirits’-reeks wordt in de komende weken nog aangevuld met een derde en vierde episode.

Primus Free Spirits Sylvain Extended NL

Primus Free Spirits Sylvain Sidestory NL

Primus Free Spirits Sylvain TVC NL