Vlaams Radiokoor en Boondoggle geven de Belgen een digitaal koor kado.

Voor zijn nieuwe klant Brussels Philharmonic Boondoggle creëerde Boondoggle een online campagne om de kerstspecial van het Vlaams Radiokoor op kerstavond bij zoveel mogelijk gezinnen in Vlaanderen thuis te brengen. Daarmee wilde het Vlaamse Radiokoor zijn publiek bedanken en een warm hart onder de riem steken. 

De kerstperiode zag er in veel families heel anders uit dan normaal. Het Vlaams Radiokoor engageerde zich om de emotie van vocale harmonie ook in deze tijden te delen met iedereen. Het digitaal kerstconcert bracht een selectie van 10 populaire, hedendaagse Christmas carols, zoals Have Yourself A Merry Little Christmas en Jingle Bell Rock.

Véronique Bossaert, verantwoordelijke marketing en communicatie bij Vlaams Radiokoor en Brussels Philharmonic: ‘We hebben een special samengesteld met mooie klassiekers in heldere arrangementen die ideaal zijn om mee te zingen.’

Boondoggle creëerde voor het Vlaams Radiokoor een online video campagne via Spotify, DPG, YouTube en social (Facebook en Instagram) om het kerstconcert bij een zo breed mogelijk publiek te brengen. De resultaten zijn al even melodieus als het concert met een verdubbeling van de estimates en een CTR van 0,56% naar het eigenlijke concert op YouTube. Het concert zelf is meer dan 9.000 keer bekeken tijdens de campagne periode, dat is 8.900 keer meer dan wanneer een andere video gepost wordt.

Credits:

Creatie: Frederik Draulans, Eva Kumpen, Lesley Dewilde, Fries Vansevenant, Lennert Vedts

Creative Director: Jorrit Hermans

Strategie: Stijn Cox, Jesse Abeloos

Account: Anne-Lore Vestraets

Klant: Véronique Bossaert, Sonja Kochoutina

Afmixing audio : Cobra, Christophe Cossement

RADIOKOOR_DPG_1920x1080_15.mp4

MP4 - 3.8 Mb

RADIOKOOR_Insta_swipe_15.mp4

MP4 - 19 Mb

RADIOKOOR_Insta_extra_02-gelukkig nieuwjaar-2.mp4

MP4 - 12 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu