VRT en Boondoggle bundelen de krachten

Boondoggle en VRT gaan structureel partnership aan voor Sporza, Cobra.be, Ketnet en e-marketing projecten.

Nadat Boondoggle in het verleden al enkele succesvolle campagnes realiseerde voor ondermeer Sporza en Cobra.be heeft het deze keer, na pitch, een structurele samenwerking getekend voor 3 huismerken : Sporza, Ketnet en Cobra.be. Daarnaast zal Boondoggle zijn digitale expertise ook inzetten op een aantal merkoverschrijdende e-marketing projecten.

Boondoggle heeft trouwens al meteen een eerste campagne ingeblikt voor de verkiezing van de nieuwe Ketnet Wrapper. In “Wie wordt Wrapper?” konden kinderen uit vijf kandidaten hun favoriete wrapper kiezen. Een campagne voor en door kinderen, want dankzij 2 leuke tools konden de kinderen hun favoriete wrapper ook aanmoedigen via banners en een radiospot.

Hoe dan wel?

Op ketnet.be konden de ketnettertjes zelf een digitaal spandoek samenstellen. Ze konden de kleur kiezen, versieringen toevoegen en er een leuke tekst op schrijven. Maar liefst 5000 spandoeken werden aangemaakt en waren live te bewonderen in de Wrap op Ketnet én in een bannercampagne op diverse sites.

Met de radiospot-tool konden kinderen zelf een supporterskreet inschreeuwen. Meer dan 800 radiospots werden zo aangemaakt. De origineelste spots werden bovendien echt gebruikt op de VRT-kanalen.

Kortom, een leuke digitale campagne om kinderen nog meer te betrekken bij de zoektocht naar de nieuwe Ketnetwrapper. Die zoektocht droeg er bovendoen toe bij dat het marktaandeel van Ketnet opveerde naar 32,8% (+8,3%). 

Op http://wiewordtwrapper.ketnet.be/supporteren kan je alle radiospots beluisteren en de spandoeken bekijken. 

Technische-fiche---Ketnet-Wie-Wordt-Wrapper.doc

DOC - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu